Resultaat 1–15 van de 49 resultaten wordt getoond

Thumbnail

Betaalbare reiskoffers voor onderweg

American Tourister is een belangrijke speler in de wereld van trolleys en koffers. Het merk is in 1933 opgericht door Sol Koffler. Hij droomde ervan om betaalbare reiskoffers te maken en dat is hem tot op de dag van vandaag uitstekend gelukt. Hoewel het merk in 1993 is overgenomen door Samsonite, is de kwaliteit van de koffers en trolleys alleen maar vooruit gegaan. American Tourister koffers zijn daarom een slimme keuze als je een goede en betaalbare koffer wenst.

Aanbod reistassen van American Tourister

Tot de jaren ’80 in de vorige eeuw, kocht je veelal een harde American Tourister koffer. Daarna verschenen er ook zachte exemplaren op de markt. Zowel de harde koffers als zachte trolleys van American Tourister voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daardoor kies je voor reisbagage waarmee je de komende jaren prima vooruit kan. De reisbagage valt op vanwege een fris, jong en kleurrijk design. Dankzij de wieltjes is een American Tourister trolley super mobiel, handig voor zowel in de trein als op de luchthaven.

Vind jouw koffer online bij Lommers Lederwaren

Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis naar het buitenland en heb je nog geen geschikte hardschalige koffer, zachtschalige koffer of trolley? Met het aanbod American Tourister koffers op onze site lukt het je zeker een geschikte reistas te vinden. Er is een toegankelijke en betaalbare trolley of koffer voor iedere reiziger. Voor elk reisdoel is er een passend model. De mooiste reistassen van dit merk koop je daarom gemakkelijk in onze online shop.

Aanbieding!
329.00
Aanbieding!
Aanbieding!
379.00