Betrouwbare koffers uit Engeland

Al meer dan 30 jaar worden er door het Engelse Carlton koffers gefabriceerd. In 1976 is dit koffermerk opgericht in de hoofdstad Londen. De koffers zijn vrij degelijk vanwege hun eenvoudige ontwerp, maar wel prima betaalbaar. Ze worden gemaakt in Londen en zijn er in verschillende uitvoeringen. Zoek je een no-nonsense koffer, dan is een Carlton koffer een slimme keuze. Voor elke smaak of type reis heeft Carlton een passend exemplaar.

Harde en soepele modellen

Bij Carlton heb je de keuze uit zowel een hardschalige als soepele collectie koffers. De koffers komen goed van pas tijdens een zakenreis, citytrip of vakantie. Welke koffer het beste bij jou past, is uiteraard afhankelijk van je wensen, hoeveel bagage je meeneemt en je budget voor een nieuwe reiskoffer. Bekijk het aanbod van Carlton online en maak je keuze op onze site.

Bestel Carlton koffers online bij Lommers Lederwaren

Functionaliteit is een belangrijke pijler bij Carlton. Dit zie je terug in elk kofferontwerp. Bij Lommers Lederwaren ben je daarom aan het juiste adres voor een Carlton koffer van uitstekende kwaliteit. Wij begrijpen wat Carlton voor ogen heeft en helpen je daar graag bij. Voor elk reisdoel vind je bij ons een koffer van Carlton. Je koffer sturen we naar je toe of mag je ophalen in onze winkel. Veel plezier toegewenst met je nieuwe reiskoffer!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.