Geschiedenis

Lommers Lederwaren is al meer dan 100 jaar gevestigd in de Oranjestraat 32 in Almelo en al 3 generaties een familiebedrijf. Als Lommers Zadelmakerij had oprichter Hein Lommers in de wijde omtrek al grote naamsbekendheid opgebouwd. Toen er steeds meer gebruik werd gemaakt van gemotoriseerde voertuigen in plaatst van ‘paard en wagen’ was dhr. Lommers genoodzaakt zijn zaak uit te breiden met de verkoop van tassen en portemonnees. Sinds 1950 is de naam veranderd naar Lommers Lederwaren en is Lommers geen zadelmakerij meer. In 1965 heeft Gerard Lommers de zaak over genomen en heeft inmiddels zijn werkzaamheden grotendeels overgedragen aan zijn dochter.

Meer dan genoeg keuze in onze winkel.

In de loop der jaren is de collectie van Lommers Lederwaren uitgebreid tot een van de grootste in Nederland bij ons kunt u terecht voor merken als Bear Design, Fred de la Bretoniere, Pretty Hot & Tempting, Lou Lou, Secrid, Castelijn & Beerens, Samsonite, Eastpak, The Northface,  Aunts & Uncles, Emily & Noah, The Bridge, Berba, Kipling, Gabol, Gigi Fratelli, Spikes & Sparrow, Line, De Kunstboer, Burkely, Vingino en vele andere bekende en onbekende merken.

Ruim assortiment

Naast kunstof en Lederen tassen bestaat ons assortiment uit reisbagage, schooltassen, businesstassen, paraplu’s, ceintuurs, shawls, sieradendozen, nageletuis, wandelstokken, portemonnees en telefoonhoesjes. Voor een deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze winkel. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen.

Service

Bij Lommers Lederwaren staat service hoog in het vaandel. Reparaties voeren wij zo mogelijk zelf uit of besteden dit uit aan een zeer deskundige reparateur.