Bestelling ruilen

U kunt uw bestelling bij Lommers Lederwaren ruilen. Wij hanteren een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van het product.

Voorwaarden

  Het artikel is ongebruikt. ( U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen en inspecteren zoals u dit in de winkel ook zou doen.)

  Het artikel is compleet en onbeschadigd.

Hoe werkt ruilen?

1) Meld binnen de bedenktijd van 14 dagen dat u het bestelde product wenst om te ruilen. U kunt hiervoor ons ruil/retourformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@lommers-lederwaren of dit op andere wijze aan ons duidelijk maken.

2) Verpak de om te ruilen artikelen indien mogelijk in de originele verpakking.

3) Geef aan welk(e) artikel(en) u wenst om te ruilen, en welk(e) artikelen u daarvoor in de plaats wenst.

4) Stuur de zending(en) voldoende gefrankeerd en binnen de retourtermijn van 14 dagen naar:

Lommers Lederwaren

Oranjestraat 30-32

7607 BK ALMELO

5) Zodra wij uw zending hebben ontvangen zullen wij deze voor u proberen om te omruilen. U ontvangt een e-mail over de vervolgprocedure op het bij ons bekende e-mail adres. Indien omruilen niet mogelijk blijkt ontvangt u hierover tijdig, doch uiterlijk binnen 14 dagen, een bericht van ons.

U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitoefening van het terug te sturen artikel. We raden u dus aan een bewijs van verzending te bewaren.

Kosten bij omruilen

Tenzij wij dit expliciet aan u vermeld hebben, zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening. Uitzonderingen maken wij logischerwijs voor fouten van onze kant. De kosten voor een retourzending worden geraamd op een maximum van ongeveer 6,95 euro voor één pakket, binnen Nederland. Stuurt u uw bestelling retour vanuit België, dan worden de kosten hiervoor geraamd op een maximum van ongeveer 16,40 euro..

Verschil in aankoopbedrag?

Indien u een artikel wenst om te ruilen voor een goedkoper artikel, zullen wij het teveel betaalde bedrag aan u terugbetalen binnen 14 dagen nadat wij het product hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Vervolgens sturen wij u de gewenste artikelen toe. U ontvangt hierover bericht van ons.

Lommers Lederwaren gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Is het aankoopbedrag van de gewenste artikelen hoger dan die van de reeds bestelde artikelen? Dan ontvangt u van ons een betaallink per e-mail. Via deze link kunt u een bijbetaling doen met de beschikbare betaalmethoden. Zodra wij het openstaande bedrag ontvangen hebben versturen wij de nieuwe artikelen toe.

Indien wij de eventuele bijbetaling niet binnen 10 dagen ontvangen hebben, zullen wij de ruilzending alsnog omzetten naar een retourzending. Wij verwerken de zending en terugbetaling van het openstaande bedrag dan op de wijze zoals deze vermeld staat in onze retourprocedure.

Bestelling retourneren

U kunt uw aankoop bij Lommers Lederwaren ontbinden. Wij hanteren een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Binnen deze 14 dagen heeft u de tijd om het product te retourneren.

Voorwaarden

Het artikel is ongebruikt. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen en inspecteren zoals u dit in de winkel ook zou doen.

Het artikel is compleet en onbeschadigd.

Hoe werkt retourneren?

1) Meld uw retour binnen de gestelde bedenktijd van 14 dagen. U kunt hiervoor ons ruil/retourformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@lommers-lederwaren.nl of dit op andere ondubbelzinnige wijze aan ons duidelijk maken.

2) Verpak de te retourneren artikelen indien mogelijk in de originele verpakking.

3) Stuur de zending(en) voldoende gefrankeerd en binnen de retourtermijn van 14 dagen naar:

Lommers Lederwaren

Oranjestraat 30-32

7607 BK ALMELO

U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitoefening van het retourrecht. We raden u dus aan een bewijs van verzending te bewaren.

Retourkosten

Tenzij wij dit expliciet aan u vermeld hebben, zijn de kosten voor retourzending voor eigen rekening. Uitzonderingen maken wij logischerwijs voor fouten van onze kant. De kosten voor een retourzending worden geraamd op een maximum van ongeveer 6,75 euro voor één pakket.